Digital Aetas

w

TEHNIČKI SEO POBOLJŠATI će PERFORMANSE I RANGIRANJE VAŠE WEB STRANICE

Tehnički SEO jedan je od najvažnijih aspekata svake uspješne SEO kampanje. Bez tehničke kompetencije, vaša web stranica mogla bi propustiti vidljivost koju zaslužuje. Nudimo potpune tehničke preglede web mjesta, savjetovanje i usluge optimizacije.

MARKETINŠKA AGENCIJA ZA TEHNIČKI SEO

Tehničke SEO usluge usmjerene na postizanje povrata ulaganja (ROI).

Iako je tehnički SEO jedna od ključnih komponenti učinkovite SEO strategije i visokoproduktivne web stranice, mnoge web stranice još uvijek nisu izgrađene da budu prijateljske prema SEO-u ili usklađene s pretraživačima. Tehnički SEO ide ruku pod ruku s drugim stupovima SEO-a; marketingom sadržaja i izgradnjom veza (poput digitalnog PR-a). Međutim, ako se prvo ne usredotočite na osiguravanje da vaša web stranica može biti pretražena, ostali napori neće donijeti željene rezultate.

Digital Aetas nudi uslugu tečničkog SEO-a koja se fokusira na postizanje vaših ciljeva prioritetiziranjem problema i osiguravanjem da maksimalno iskoristite svoje ulaganje. Sve naše preporuke i savjeti stavljaju rezultate na prvo mjesto.

Temelji tehničkog seo-a

Tehnički SEO je temelj vaše online prisutnosti. To je nevidljiva sila koja komunicira s tražilicama i vodi ih kroz online labirint koji predstavlja vašu web stranicu. Tehnička izvrsnost je tajna za postizanje vrhunskog mjesta u rangiranju tražilica, od super brze izvedbe stranice do mobilne kompatibilnosti.

Svjesni smo da tehnički ispravna web stranica služi kao temelj učinkovitog SEO plana. Cilj je stvoriti besprijekorno korisničko iskustvo koje zadržava posjetitelje zainteresiranima i dovodi ih ponovno. Nije samo riječ o estetici.

EKSPERTI U TEHNIČKOM SEO-U

Izvodimo dobro izbalansiranu simfoniju prilagodbi kako bismo osigurali da vaša web stranica reagira munjevitom brzinom.

Odzivna web stranica je ključna u današnjem svijetu usmjerenom na mobilne uređaje.

Olakšavamo tražilicama da navigiraju i indeksiraju vašu web stranicu optimiziranjem njihovog puta. Naši besprijekorni XML sitemapovi, robots.txt datoteke i kanonski tagovi jamče da vaš sadržaj dominira rezultatima tražilica.

Pomoću schema markup-a, naši tehnički stručnjaci dodaju dodir sofisticiranosti. Korištenjem ovog strukturiranog jezičnog podatka, tražilice bolje razumiju vaš materijal, stvarajući poboljšane bogate fragmente i privlačnije rezultate pretrage.

TEHNIČKI SEO - USLUGE

TEHNIČKA ANALIZA WEB STRANICE

Naš proces tehničkog SEO pregleda pomaže vam da vašu web stranicu učinite lakšom za navigaciju i za tražilice i za korisnike. Za mnoge naše klijente, tehnička analiza uključuje pretraživosti stranice, status pokrivenosti indeksa i povezane probleme s korisničkim iskustvom

OPTIMIZACIJA SLIKA

Korisnici preferiraju web stranicu s vizualima: čini sadržaj lakšim za procesuirati, i priznajmo, nitko ne voli buljiti u veliki, zastrašujući zid teksta. (Koliko brzo mogu pritisnuti povratno dugme?!) Međutim, ako vaše slike nisu optimizirane, ne pružate odlično korisničko iskustvo. A znamo da Google to ne voli!

Optimizacija brzine učitavanja

Ako se vaša web stranica muči s sporim učitavanjem, optimizacija brzine može poboljšati vašu pretraživačku izvedbu. Google ima povijest nagrađivanja web stranica koje se brzo učitavaju, posebno na mobilnim uređajima (AMP). Dopustite našem timu da provede test brzine na vašoj stranici kako bismo pokrenuli stvari.

NAŠ PRISTUP TEHNIČKOJ SEO OPTIMIZACIJI

Nastojimo raditi učinkovito i efikasno kako bismo riješili najutjecajnije zadatke na najprikladniji način, uzimajući u obzir funkcionalnost vaše web stranice i resurse vašeg tima. Naša povijest uključuje impresivne studije slučaja i svjedočanstva zadovoljnih klijenata iz različitih sektora i niša. Kada se bavimo tehničkim problemima, prioritetiziramo ih prema ozbiljnosti i usklađujemo ih s vašim specifičnim ciljevima, osiguravajući da ostvarite najveće koristi ulaganjem u naše tehničke SEO usluge.

Naše tehničke SEO usluge uključuju:

  • Prilagođene ocjene vaše web stranice radi identifikacije osnovnih problema ili prilika
  • Preporuke i podršku za provedbu potrebnih rješenja tijekom vaše SEO kampanje
  • Posvećenog osobe zadužene za dostavu redovitih izvješća tijekom kampanje
  • Ciljane strategije koje prioritiziraju postizanje snažnog povrata ulaganja.

 

Inovativno tehničko znanje SEO tima čini temelj naših mnogih uspjeha. Osiguravamo da se to održava i razvija putem našeg specijaliziranog Tehničkog SEO tima, koji pruža:

  • Ažurirane obuke i resurse
  • Podršku rješavanju složenih tehničkih problema
  • Kontrolu kvalitete tehničke strategije tima
  • Pravovremene informacije timu o važnim ažuriranjima algoritama ili promjenama u CMS-ima

 

Iskoristite naše profesionalne tehničke SEO usluge kako biste riješili postojeće probleme i optimizirali svoju web stranicu za tražilice. Naše stručnosti osigurat će da vaša web stranica slijedi najbolje prakse kako bi imala veće šanse za postizanje uspjeha u rangiranju.

 

Najčešća pitanja i odgovori o TEHNIČKOM SEO-u

Tehnički SEO usredotočuje se na poboljšanje tehničkih aspekata web stranice, što uključuje ubrzanje učitavanja stranice, olakšavanje navigacije, poboljšanje pretraživosti te olakšavanje razumijevanja web stranice za pretraživače i korisnike.

Sposobnost Googlea da razumije web stranicu izravno je pogođena tehničkim SEO-om. Što bolje pretraživači, poput Googlea, razumiju vašu web stranicu, to će ona bolje performirati. Iako se potreba i konkretan posao koji je potreban mijenjaju s svakim poslovanjem, gotovo svaka web stranica će imati neke tehničke zamke prisutne. Stoga je partnerstvo s agencijom za tehnički SEO od vitalnog značaja za vašu SEO kampanju.

Tehnički SEO istražuje unutarnje radnje vaše web stranice, identificirajući i ispravljajući tehničke aspekte koji bi mogli spriječiti postizanje vidljivosti koju vaša web stranica zaslužuje. Posjedovanje web stranice bez tehničkih pogrešaka može pomoći u povećanju vaših rangiranja i organske izvedbe.

Digital Aetas je tim digitalnih stručnjaka koji. Svi članovi Digital Aetasa su posvećeni pronalasku novih načina rangiranja koja dovode do poboljšanog organskog uspjeha. Tim se sastoji od stratega i specijalista, omogućujući nam pružanje savršene kombinacije vještina prilagođene potrebama vaše tvrtke.

Nije moguće precizno predvidjeti koliko će vremena proći prije nego što se vide rezultati ulaganja u tehnički SEO, ali ono što možemo reći jest da brzina rezultata ovisi o tome koliko brzo i potpuno mogu biti provedene naše preporuke

Vaše poslovanje je posebno, stoga smatramo da bi i vaša digitalna strategija trebala biti jednako posebna.