Digital Aetas

w

SEO ANALIZA

Naš sveobuhvatan pregled optimizacije tražilice (SEO) najbrži je i najučinkovitiji način za SEO analize tehničke, on-page i off-page optimizacije vaše web stranice.

Zašto je seo analiza važna?

SEO analiza je nužna kako biste održali optimiziranost vaše web stranice. Pružaju uvid u ukupnu izvedbu vaše web stranice i pomažu vam u stvaranju učinkovite SEO strategije za budućnost. Algoritmi tražilica i bitni elementi Google pretrage kontinuirano se modificiraju, stoga je važno redovito provoditi anlizu vaše web stranice.

SEO analiza pomaže vam prioritetizirati rad koji će imati najveći utjecaj na vaš uspjeh u pretraživanju, počevši s resursima koje već imate na raspolaganju – vašom web stranicom. Ovaj korak osigurava da će vaš rad na off-page optimizaciji i izgradnji veza dovesti do rezultata koji izravno utječu na povrat ulaganja (ROI).

ZAŠTO IZABRATI DIGITAL AETAS ZA SEO ANALIZU?

Stručnost Digital Aetasa u području SEO-a usporediva je s najboljima u poslu. Naš tim SEO stručnjaka visoko je kvalificiran i strastven u vezi s SEO-om. Iskreno volimo dijeliti svoje znanje i podržavati vaš uspjeh. Rad s nama čini vas članom tima (kao što smo i mi dio vašeg tima), a ne samo klijentom. Budući da je timski rad ključ uspjeha, surađujemo kako bismo postavili ciljeve vašeg poslovanja i optimizirali vašu web stranicu kako bi aktivno radila na njihovom ostvarivanju. Provodimo temeljite i dubinske SEO analize koje će temeljito preoblikovati način na koji gledate na svoju web stranicu i sve što može postići.

Svaka faza našeg postupka bit će prilagođena potrebama vašeg poslovanja. Ne dopuštamo da ovi postupci ograniče našu suradnju s vama, iako služe kao referenca. Recite nam ako postoji nešto u našem postupku što biste željeli promijeniti, ili ako postoji određeno područje na koje želite više fokusirati kako bismo se prilagodili. Možete očekivati ​​uslugu bijele rukavice.

PRVI POZIV

SEO ANALIZA

IZVJEŠTAJ

PRVI POZIV

Kao što samo ime kaže, ovo je naš prvi razgovor zajedno i prvi korak prema upoznavanju vas i vaše tvrtke. Razgovarat ćemo o vašim ciljevima i rješavati bilo kakve posebne poteškoće ili zabrinutosti koje imate u vezi sa svojom SEO strategijom tijekom početnog poziva, koji će biti praćen pitanjima i odgovorima o tome što vaša tvrtka radi. Detaljno ćemo razgovarati o tim pojedinostima kako bismo mogli izraditi prilagođenu strategiju za vaše SEO analize.

SEO ANALIZA

Fokus faze odrađivanja same analize može varirati ovisno o tome što od nas zahtijevate. Prvo, provodimo “brzu” analizu kako bismo pronašli “brze pobjede”, a zatim vam ih predstavljamo radi provedbe.

GOOGLE ANALYTICS ANALIZA

Fokus faze pregleda može se promijeniti ovisno o načinu na koji to vidimo. Prije svega, predlažemo analizu pregleda kao način da je optimiziramo za “brze pobjede”, a zatim pristupamo provjeri.

TEHNIČKA SEO ANALIZA

Fokus faze pregleda može se promijeniti ovisno o načinu na koji to vidimo. Prije svega, predlažemo analizu pregleda kao način da je optimiziramo za “brze pobjede”, a zatim pristupamo provjeri.

ANALIZA POVRATNIH VEZA

Kao dio naše analize povratnih veza, tražimo pokvarene ili neispravne veze koje bi mogle oštetiti reputaciju vaše web stranice. Pružit ćemo vam pregled razlika i izgleda između vas i vaših konkurenata, kao i načine dobivanja visokokvalitetnih povratnih veza.

ANALIZA KONKURENCIJE

Kako bismo pronašli ključne riječi visoke vrijednosti koje mogu povećati vidljivost vaše web stranice, bilo poboljšavanjem već postojećeg sadržaja ili stvaranjem novog materijala usmjerenog na te pretrage, usporedit ćemo praznine u sadržaju s konkurentima koje smo pronašli. Tijekom analize konkurencije, pregledat ćemo tri vaša glavna konkurenta kako bismo procijenili njihove prednosti i razvili strategiju koja će vam pomoći da ih nadmašite. Proučit ćemo njihov profil izgrađenih veza, strategiju sadržaja i tehničko zdravlje web mjesta. Možemo vam pružiti preporuke kako se izravno nositi s njima ili se usredotočiti na područja koja zanemaruju, razumijevajući kako se snalaze u optimizaciji za tražilice.

Najčešća pitanja i odgovori o SEO ANALIZI

SEO analiza je temeljita analiza sposobnosti web stranice da dobro rangira u rezultatima organskog pretraživanja, generira promet i olakša pretvorbe. U tvrtki Vizion pružamo sveobuhvatne revizije usredotočene na sljedeća područja:

  1. Tehnička SEO analiza: Proučavamo strukturu web mjesta i kod koji čini vašu web stranicu, evaluirajući specifične elemente poput brzine učitavanja stranica, dupliciranih URL-ova, preusmjeravanja i drugih tehničkih aspekata koji mogu utjecati na sposobnost pretraživača da otkrije i razumije sadržaj na vašem web mjestu.

  2. Analiza sadržaja i analiza praznina: Ova analiza razbija korištenje ključnih riječi i strategiju sadržaja na web mjestu. Također uključuje korisničko iskustvo te sve interne poveznice koje pomažu korisnicima da pronađu, navigiraju i koriste vašu web stranicu.

  3. Analiza konkurencije: Kao što samo ime sugerira, primjenjujemo slične alate i tehnike analize na vaše konkurente kako bismo razumjeli snage i slabosti njihovih web stranica, sadržaj koji koriste i kako dobro performira u usporedbi s vašom stranicom. To nam pomaže postaviti mjere usporedbe i postaviti ciljeve na temelju njihovih rezultata.

  4. Analiza povratnih veza: Koristeći različite SEO alate, prikupljamo podatke o poveznicama i analiziramo kako poveznice koje vode prema vašoj web stranici doprinose ili ometaju vašu vidljivost u pretraživačima i sposobnost vaše stranice da se rangira i generira organski promet.

Svaka od ovih SEO analiza ima za cilj poboljšati vidljivost vaše web stranice u pretraživačima i privući dodatni promet na vašu stranicu.

SEO revizije pomažu u određivanju što već djeluje i što se još može učiniti kako biste poboljšali svoju web stranicu, bilo tehnički ili poboljšavanjem sadržaja kako biste podigli rang pretraživača i privukli više organskih posjetitelja. Budući da manje od 1% korisnika klikne na veze na drugoj stranici rezultata pretraživanja, ključno je da kontinuirano radite na rangiranju važnih ključnih riječi na prvoj stranici.

Jedna od prvih stvari koje radite kada surađujete s Vizion je provođenje niza revizija. Kako biste pratili napredak u rješavanju tih pitanja, postavljaju i osnovne vrijednosti za druge ključne čimbenike, uključujući brzinu stranice, količinu pogrešaka ili anomalija te druge tehničke čimbenike zdravlja SEO-a.

Općenito govoreći, SEO analiza sastoji se od širokog spektra komponenata. Analiza će trajati duže što je složenija.

Da bi se osiguralo da se web stranica može pretraživati i indeksirati, SEO analiza može uključivati osnovnu tehničku analizu. Osim toga, može duboko istraživati područja poput informacijske arhitekture i taksonomije web mjesta, praznina u sadržaju, analize konkurencije, analizu veza, analizu društvenih medija i, u određenim situacijama, više međunarodnih verzija web mjesta (višejezično). Ne postoji “jedan odgovor” na ovo pitanje. Prema našem iskustvu, sveobuhvatna revizija koja uključuje evaluacije i ocjene i na i izvan stranice obično će trajati najviše dva do četiri mjeseca.

Vaše poslovanje je posebno, stoga smatramo da bi i vaša digitalna strategija trebala biti jednako posebna.