Digital Aetas

w

Lokalni SEO - osvojite svoje lokalno tržište i prosperirajte!

Uz pomoć naših inovativnih usluga lokalnog SEO-a, možemo pomoći vašem malom poduzeću da dosegne svoj maksimalni potencijal. Naša stručnost je privući pažnju na vaš brand!

Lokalni seo i njegova snaga

Lokalni SEO – optimizacija za tražilice djeluje kao kompas koji usmjerava potencijalne klijente do vaših vrata. Optimizacija vaše prisutnosti na internetu ključna je za dosezanje lokalne publike koja traži slične proizvode i usluge. Lokalni SEO je ključ za nadmašivanje konkurencije na lokalnoj razini, od lokalnih rezultata pretrage do Google Mapsa.

DIGITAL AETAS je svjestan da vaša lokalna klijentela predstavlja srce i dušu vašeg poduzeća. Naše lokalne SEO metode osmišljene su kako bismo vas postavili na mapu, kako fizički, tako i simbolički, zbog toga.

impresivni rezultati

Pripremite se za uživanje u vrhunskim prednostima uz naše izvrsne usluge istraživanja ključnih riječi:

Dok se fokusiramo na ključne riječi koje su najvažnije vašoj publici, promatrajte kako vaša web stranica napreduje na ljestvicama SERP-a.

Doviđenja nasumičnom prometu! Privlačimo ljude koji zaista žude za onim što im nudite.

Primijetite porast konverzija i rasta poslovanja kako savršena publika otkriva vas.

Naša istraživanja podupiru pouzdani podaci i uvidi, a ne pretpostavke.

LOKALNI SEO - USLUGE

GOOGLE MY BUSINESS profil

Bitno je stvoriti i optimizirati Google My Business profil. Pravilno pružanje točnih i ažurnih podataka o poslovanju, poput adrese, broja telefona, radnog vremena i iskustava kupaca, sastavni je dio toga.

LOKALNA OPTIMIZACIJA KLJUČNIH RIJEČI

Uključivanje relevantnih lokalnih ključnih riječi u sadržaj web stranice, meta oznake i druge elemente na stranici kako bi se pomoglo tražilicama u razumijevanju geografske relevantnosti poslovanja.

KREIRANJE LOKALNOG SEO SADRŽAJA

Stvaranje materijala koji privlači lokalnu publiku pomaže povećati lokalnu vidljivost i angažirati korisnike. Primjeri takvog sadržaja uključuju blog zapise o vijestima I događanjima.

Brzina učitavanja stranice

Brzina učitavanja stranice ključan je čimbenik korisničkog iskustva koji ima značajan utjecaj na učinkovitost web stranice, te njezino rangiranje u rezultatima pretraživanja.

Upravljanje recenzijama

Poticanje pozitivnih online recenzija od zadovoljnih kupaca ne samo da poboljšava ugled poslovanja, već i utječe na rangiranje u lokalnim pretragama. Pokazat ćemo vam najbolji pristup.

praćenje analitike lokalnog SEO-a

Korištenje Google Analyticsa i Google Search Consolea za praćenje uspjeha lokalnih SEO inicijativa omogućuje praćenje ponašanja korisnika, rangiranja i prometa na web stranici.

MARKETINŠKA AGENCIJA ZA LOKALNI SEO

Digital Aetas je stručna marketinška agencija za lokalni SEO koja s posebnim zanimanjem i pažnjom pristupa svim detaljima lokalnog SEO-a. Nismo klasična SEO marketinška agencija. Naš glavni cilj je pomoći poduzećima svih veličina u jačanju njihove online prisutnosti na lokalnim tržištima, budući da lokalna vidljivost može značajno utjecati na uspjeh tvrtke u današnjem digitalnom svijetu. Da bismo to postigli, koristimo strategije lokalne optimizacije za pretraživače koje podržavaju algoritme pogonjene umjetnom inteligencijom.

Naše usluge lokalnog SEO-a usredotočene su na poboljšanje vaše vidljivosti na Googleu i drugim relevantnim platformama, za razliku od općih usluga optimizacije za tražilice. Naši stručnjaci ulažu puno truda u odabir i optimizaciju sadržaja koji će privući korisnike koji pretražuju poslove u vašem gradu. Korištenjem usluga lokalnog SEO-a možete značajno povećati vaš prihod.

Naše taktike digitalnog marketinga poboljšanja vaše web stranice tu ne staju; također maksimiziramo online vidljivost vaše tvrtke na Googleu koristeći točne informacije o lokaciji i provjerene unose. To je ključno kako bismo osigurali da je vaša tvrtka među najboljim rezultatima pretrage na Googleu kada lokalni klijenti traže usluge koje pružate. Konačni rezultat? Vaša će tvrtka doživjeti porast digitalnog prometa i prihoda zahvaljujući našim inovativnim strategijama lokalnog SEO-a i Google Analyticsa.

Stoga, Digital Aetas je prava agencija za vas ako tražite lokalnu SEO tvrtku koja poznaje i odlično se snalazi u lokalnim metodama pretraživanja. U današnjem digitalno usmjerenom svijetu, imamo ono što je potrebno da podignemo vaše poslovanje na višu razinu, s osobljem koje je u samom vrhu napretka u digitalnom marketingu.

Najčešća pitanja i odgovori o LOKALNOM SEO-u

Lokalni SEO, ili optimizacija za lokalne tražilice, digitalna je marketinška strategija koja pomaže lokalnim poduzećima poboljšati vidljivost u lokalnim rezultatima pretraživanja na Googleu i drugim tražilicama. Cilj joj je pojačati online vidljivost malih i srednjih poduzeća, posebice u određenim geografskim područjima, fokusirajući se na pretrage poput “blizu mene” i lokacijama specifičnim za određeno područje.

Lokalni SEO je važan jer značajno povećava online vidljivost malih poduzeća lokalnim potrošačima. S obzirom na nedavno udvostručen broj lokalnih pretraga koje uključuju fraze poput “blizu mene” i na činjenicu da 72% lokalnih pretraživača posjeti trgovinu unutar 5 milja, lokalne SEO rješenja su ključna za privlačenje lokalne publike i povećanje posjeta fizičkim trgovinama.

Usluge lokalnog SEO-a su ključne za svako malo poduzeće koje posluje u određenom geografskom području, poput lokalnih trgovaca, pružatelja usluga, medicinskih ustanova, restorana i fizičkih trgovina. Posebno su korisne za lokalna poduzeća koja žele privući bliske kupce i učinkovito konkurirati na lokalnim tržištima.

Trošak usluga lokalnog SEO-a varira, obično se krećući od 500 do 3000 dolara mjesečno za mala i srednje poduzeća. Cijena ovisi o veličini poduzeća, kompleksnosti lokalne SEO kampanje i obimu potrebnih usluga, poput istraživanja i optimizacije ključnih riječi, stvaranja sadržaja te upravljanja lokalnim citatima.

Prednosti usluga lokalnog SEO-a uključuju pratljive strategije digitalnog marketinga, poboljšano rangiranje na Google My Business i Google Maps, povećan promet u fizičkim trgovinama i na web stranicama, te konkurentske prednosti u odnosu na druge lokalne poslovne subjekte. Ove usluge pozicioniraju poduzeća više u rezultatima pretraživanja, privlačeći veći broj lokalnih kupaca.

Čimbenici rangiranja lokalnog SEO-a uključuju relevantnost i točnost podataka o poslovanju, blizinu pretraživača, optimizaciju profila na Google My Business, online recenzije, korištenje lokalnih ključnih riječi i korisničko iskustvo. Google ocjenjuje ove čimbenike kako bi odredio rangiranje lokalnih rezultata pretraživanja na svojim stranicama rezultata pretraživanja.

Vaše poslovanje je posebno, stoga smatramo da bi i vaša digitalna strategija trebala biti jednako posebna.